MOL csapat Kajak Blog

Kozák Danuta: Furcsa lesz viszontlátni magam nagy méretben

2014.01.12. 09:50 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

kozak_valogato2_2013.jpgKozák Danuta remek évet tudhat maga mögött. A klasszis kajakos a duisburgi világbajnokságot három világbajnoki címmel zárta, míg az Év sportolója választáson a második helyen végzett. Ilyen sikerek után járt is számára a pihenő az ünnepek alatt.

„Nagyon jó volt végre egy kis időt pihenéssel és a családommal tölteni. Idén a bátyám és családja is velünk töltötték az ünnepeket, így jó sokan voltunk az ünnepi asztalnál” – mondta Danuta arról, mi tette őt a legboldogabbá az idei ünnepen. Elárulta, a bátyja gyermekeinek elsősorban játékokat vett, hiszen abban a korban vannak, amikor játékból semmi sem elég nekik.

A nyolcszoros világbajnokról köztudott, hogy szeret a konyhában kikapcsolódni, brownieja pedig méltán híres kajakos körökben. „Idén mákos, és diós bejglit, illetve püspökkenyeret sütöttem, életemben először csináltam bejglit és azt mondták jól sikerült” – mondta újabb sikeréről az Újpest klasszisa.

Természetesen az ünnepek között is volt edzése, de saját bevallása szerint csak mértékkel. Ugyanakkor a sok semmittevés után igazán felüdülés volt számára mozogni egy kicsit. Az év első teljes munkahetét azonban mégsem munkával kezdte.

„Hétfőn egyik támogatóm fotózásán vettem részt, úgyhogy hamarosan látható leszek óriásplakátokon. Egy ilyen fotózás mindig érdekes élmény számomra, mert belepillanthatok egy másik világ kulisszatitkaiba és bepillantást nyerhetek igazi profik munkájába” – mondta Danuta, akit eredményei alapján saját „szakmájában” nyugodtan nevezhetünk profinak.

Köztudott róla, hogy a kajakozáson kívül nem igazán szeret szerepelni, most azonban mégis várakozással tekint az elé, hogy milyen lesz viszontlátni magát nagy méretben a város, különböző pontjain

Danuta ezen a héten ünnepli a születésnapját, és mint elmondta, ilyenkor sokszor elsztorizgatnak családi környezetben a régi gyerekkori emlékekről. „Rendszerint ilyenkor a szüleim mindig elmesélik, hogy amikor születtem a hatalmas havazás miatt (ami miatt a város megbénult napokra) apukám nehezen tudta meglátogatni anyukámat a kórházban” – mondta nevetve a kétszeres olimpiai bajnok

"Idén színházjegyet kértem ajándékba. Az Ördöglakat című darabot fogjuk megnézni. Krimit még nem igazán láttam színházban, így már nagyon kíváncsian várom a jövő heti előadást” – mondta a szülinapi ajándékról és a várható élményről.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr195753877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása