MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin:Örülök, hogy végre úgy nézek ki, mint egy kismama

2014.02.17. 14:16 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

kati_natasa_london.jpgKovács Katalin az elmúlt hónapot a világ másik felén töltötte. Előbb a helyszínen nézte meg a teniszezők Australian Open versenyének végküzdelmeit, majd a testvérét látogatta meg, aki jelenleg Kuala Lumpurban dolgozik. Mindezt úgy, hogy szíve alatt hordja élete első gyermekét, akit júniusra vár.

„Nagyon jól vagyunk, Luca és én is. Remekül bírta az utazásokat, semmi extra gond nem volt vele. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy végre már úgy nézek ki, mint egy kismama” – mondta a megszokott vidámságával a csinos kajakos.  

Elmondta, nagyon élvezi a terhességet, egyelőre egyáltalán nem izgul, viszont rengeteget gondol rá, hogy megszülessen már Luca és végre a kezébe foghassa. „Nagyon sokat van a gondolatomban, hogy milyen lesz az életünk, hogyan lesz akkor, ha megérkezik és itt lesz a Luca. Hogyan alakulnak a terveim, az életben és a sportban egyaránt, miként fogom megvalósítani őket” – mondta Kovács.

Elárulta, családja valamennyi tagja már nagy izgalommal várja a babát, egyelőre azonban még féltik, óvják őt mindentől. A háromszoros olimpiai bajnok elárulta, ő félni nem fél, ugyanakkor nagy várakozással tekint a szülés elé. Ugyan már sokan elmondták neki, hogy „milyen lesz”, ő azonban úgy véli, ezt személyesen kell átélnie.

Kati természetesen ausztráliai élményeiről is mesélt, elmondta, a teniszversenyeken elsősorban az nyűgözte le, amilyen hihetetlen koncentrációval állt oda egy-egy játékos a meccséhez. „Órákon keresztül a maga kis világában van, teljesen kikapcsol, miközben körbeveszi 20 000 ember. Ez a tévében is látszik, de élőben mégis egészen más.

Ausztrália egyébként is lenyűgözte, hiszen csodálatos, hihetetlen élménynek tartja még most is, gyönyörű helyeken járt, ennek ellenére nem élne ott. 

„Imádom a meleget, lételemem a napsütés, mégis már az első héten volt olyan érzésem, hogy jó volna fél napot otthon lenni. Szép és jó dolog utazni, a kajakozásnak köszönhetően nagyon sok helyen jártam, de nagyon honvágyas vagyok. Rám tényleg igaz a mondás, hogy mindenütt jó, de legjobb otthon. Szeretek itthon lenni, nekem nagyon tud hiányozni a család, a barátok, az én megszokott környezetem” – vallotta be Kovács.

Elárulta, amíg nem volt itthon, sok változás nem történt, ugyanakkor az őt is megérintette, hogy Janics Natasát Gerincsérvvel műtötték. Kati elmondta, „állandó” párjának már tavaly is sokszor gondot okozott a kajakba beülni is, de bízott benne, hogy nem ennyire komoly a helyzet.

„Natasa nehezen van meg mozgás nélkül, márpedig egy gerincsérvvel nem nagyon lehet kajakozni. Nekem két éve a kezemet műtötték, de azt még valahogy ki tudod vonni a munka alól, de a gerincsérv komoly, azzal nem lehet „kísérletezni”, hiszen a későbbiekben komoly gondok lehetnek belőle” – mondta –Kovács, aki bízik benne, Janics hamar felépül és fognak még együtt versenyezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr365818696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása