MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin: Két hónap múlva itt leszünk a véghajrában

2014.03.27. 18:00 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

kép 006.jpgKovács Katalin tavaly ősz óta éli a kismamák senkihez sem hasonlító boldog életét. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos június elejére várja első gyermekét, akiről már azt is tudja, hogy kislány lesz és Lucának hívják majd.

A csinos sportoló azonban áldott állapotában is igyekszik hasonló életet élni, mint korábban. Természetesen ez nem az edzésekre vonatkozik – bár nem állt le teljesen a mozgással -, de ha olyan felkérést kap, akkor azokon igyekszik megjelenni. Így a közelmúltban részt vett a MOL Tehetséggondozásért Díjak átadásán, vagy a MOB díjátadó ünnepségén.

„Az elmúlt héten, egy ünnepélyen vettem részt, ahol „engem ünnepeltek”. Még a londoni olimpia után iskolai tornatermeket és sportpályákat neveztek el a londoni olimpia magyar érmeseiről, és a volt iskolámban, a rólam elkeresztelt tornateremnek most volt a hivatalos táblaavató ünnepsége” – mondta a harmincegyszeres világbajnok.

A XI. kerületi Petőfi Sándor Általános Iskola és Szakközépiskola tornatermét nevezték el a háromszoros olimpiai bajnok kajakozóról, az intézmény egykori tanulójáról. Az iskolákat az olimpikonok választották ki, egyúttal vállalták, hogy évente egyszer ellátogatnak oda, és a diákoknak testnevelésórát tartanak.

A népszerű kajakos elmondta, az elsősöktől a nyolcadik osztályosokig minden osztály képviseltette magát a díjátadón, és tündériek voltak vele a gyerekek. Van, aki tudja, hogy ki vagyok, és van, aki nem. „Ez az esemény a Petőfi-napok záróakkordja volt, aranyos műsort is adtak a gyerekek, és még az igazgató úr is ott volt, aki az én időmben vezette az iskolát” – mondta Kovács.

„A terhességet szerencsére jól bírom, nem „parázom” semmitől. Szerencsére egy fantasztikus orvosom van, aki roppant toleráns velem, igaz nemrég rám szólt, hogy ennél kicsit sűrűbben kellene mennem hozzá” – mondta az áldott állapotban is gyönyörű kajakos.

Az Athénban és Pekingben párosban, Londonban pedig négyesben olimpiai bajnok kajakos elmondta, külön öröm számára, hogy gömbölyödő pocakjának köszönhetően, végre valóban úgy néz ki, mint egy igazi kismama.

„Nem nagyon figyeltem az időt, de mostanában már azon veszem magam észre, hogy két hónap múlva itt leszünk a véghajrában. Amióta Luca a pocakomban van, úgy tűnik, nagyon gyorsan repül az idő” – mondta Kovács, aki elárulta, kicsit átrendezték a lakást, a gyerekszoba is jól áll, szinte minden készen van Luca érkezésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr945881520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása