MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin filmekkel kapcsolódik ki az edzőtáborban

2011.02.18. 18:26 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Kovács Katalin szombattól három hétig Törökországban, egészen pontosan Antalyában folytatja felkészülését az idei szezonra. Tavaly ugyanitt edzőtáboroztak télen, és hogy mennyire sikeres volt a tavalyi szezon, azt jól jelzi, hogy Janics Natasával alkotott párosa elnyerte az Év csapata címet.

Azonban hiába a csodás tengerparti környezet, Kovács a rengeteg edzéstől jelenleg olyan fáradt, hogy nincs kedve az utazáshoz. „Nincs kedvem elmenni, annyira jól érzem magam mostanában itthon. Úgy mennék legszívesebben, hogy elvinném a házunkat kutyástól, mindenestől” – mondta nevetve a kétszeres olimpiai bajnok kajakos.

Azonban tudja jól, hogy ez nem kívánságműsor. Mint gyakorlott edzőtáborozó, tudja jól mik azok, amik az edzések mellett a legjobb kikapcsolódást jelentik számára. „A laptop és a filmek biztos, hogy bekerülnek a táskába. Ezek többnyire romantikus, de valóságszerű filmek, de mostanában rászoktam a sorozatokra is”.

A huszonkilencszeres világbajnoknak a sorozatok közül is elsősorban a „csajosak” jönnek be neki, így a Szex és New York, valamint a Született feleségek a jelenlegi nagy kedvenc.

Tudomása szerint nincs lekötve semmi külön program számukra, de biztos nem fognak unatkozni és az edzések mellett számos kikapcsolódási lehetőségük lesz. A török konyhát – és magát a szállodát is – jól ismeri, és tudja jól, hogy számos finomság vár rájuk.

A szállodában egyszemélyes szobákban lesznek, ami szerinte nem baj, mert egy ilyen hosszú felkészülés, és azon belül a háromhetes összezártság során jól esik néha egyedül lenni. „Nem egyszerű elviselni ennyi nőt három hétig összezárva, miközben egyre fáradtabbak, és egy idő után már semmi nem jó nekik. És ez csak az első rész, mert ha hazamentünk, utána ismét jövünk három hétre” – mondta most még vidáman itthonról.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr362671078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása