MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin Athénban a tengerben is kajakozott

2012.10.07. 11:00 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

kép 006.jpgKovács Katalin éli a háromszoros olimpiai bajnokok életét, ami nagyon tetszik neki, a jövőjével kapcsolatban azonban még nem döntött. Mint elmondta, imádja a kajakozást, de először azt szeretné, hogy a lassan egy éve rakoncátlankodó könyöke teljesen meggyógyuljon.

Mint elmondta, még nem gondol a sportpályafutása befejezésére, de amíg a hétköznapi használatra tökéletes a keze, nagyobb terheléstől – a kajakozás egy bizonyos alapmozdulatánál - sokszor szúrt belé a fájdalom.

Az elmúlt héten mindenesetre volt alkalma kipihenni az olimpiai felkészülés és a londoni játékok fáradalmait. A G4S biztonsági cég meghívásának eleget téve ugyanis három napot Athénban tölthetett. A személyi és vagyonvédelemmel foglalkozó cég a háromszoros olimpiai bajnok mellett az idei győztes női négyes másik két tagját Szabó Gabriellát és a Londonból két aranyéremmel hazatérő Kozák Danutát is vendégül látta. A négyes negyedik tagja Fazekas-Zur Krisztina azért nem volt ott, mert jelenleg az Egyesült Államokban készül a jövő évi versenyekre.

„Fantasztikusan éreztük magunkat! Mindenki hozhatta a párját is, és nagyon jó körülmények vettek minket körül. Mondhatni egész nap csak a lábunkat lógattuk, minden adva volt a tökéletes kikapcsolódáshoz, pihenéshez” – mondta a harmincegyszeres világbajnok.

Mint Kovács elmondta, a rendezvény a cég európai vezetőinek konferenciája volt, ahol sikerült megismerkedni az G4S vezérkarával, akik valamennyien gratuláltak a magyar hölgyek fantasztikus teljesítményéhez.

A csinos kajakos természetesen nem tudott kibújni a bőréből, és kipróbálta a tengeri kajakozást, ami nagyon tetszett neki.

„Amikor hazajöttünk, akkor egy másik támogatónk, az Oakley hívott meg minket egy kisebb rendezvényre. A napszemüvegeiről híres cégnek is sokat köszönhetünk, hiszen az edzéseken és a versenyeken mindig az ő termékükben „védekezünk” a tűző nap ellen” – mondta Kovács.

A csinos kajakos egy korábbi interjúban az origónak elmondta, október 15-én egyeztetnek a továbbiakról, majd a tervek szerint december 3-án kezdődik egy kemény, háromhetes ciklus.

„Most egy kicsit szeretném élvezni az olimpia utáni életet, hiszen az elmúlt hónapokban annyit görcsöltem, hogy muszáj kikapcsolnom, és kajakozás helyett csak az új impulzusokkal, a régi és új barátokkal foglalkoznom” – mondta . 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr454824127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása