MOL csapat Kajak Blog

Eddig nem volt gondom azzal, hogy ismert vagyok

2011.07.03. 20:49 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Kovács Katalin egyértelműen a legeredményesebb, legnépszerűbb és legcsinosabb magyar sportolónő. Eredményességéről mindent elmond, hogy kétszeres olimpiai, huszonkilencszeres világ-, és huszonötszörös Európa-bajnok.

Ilyen eredmények mellett nem véletlen, hogy az egyik legnépszerűbb magyar sportoló. A népszerűségnek szerencsére eddig csak a jó oldalát érezhette. „Ha valahol meg is ismernek, eddig szerencsére senki nem volt tolakodó. Kedvesek pozitívak az emberek velem, és ez roppant jól esik”.

Kovács egyébként nem nagyon szeret „szerepelni”, éppen ezért magánéletét is óvja a közvéleménytől. Ugyanakkor minden olyan rendezvényen szívesen vesz részt, ahol a sportot, a kajakozást népszerűsítheti.

Így volt ez legutóbb is, amikor a szövetség hetvenéves születésnapi kiállításán tarthatott élménybeszámolót gyerekeknek. „Jó érzés volt, hogy olyanok is figyelemmel kísérték amit mondtam, akik igazából nem is ismertek”.

Ugyanígy hatalmas érdeklődés kísérte szereplését június utolsó hétvégéjén, amikor a Duna Party rendezvénysorozat keretén belül két másik olimpiai bajnokkal, Kammerer Zoltánnal és Vajda Attilával a kajakosok, kenusok, tutajosok, sárkányhajósok felvonulásának „szakkomentárora” volt. A rendezvényt Magyar Kajak-Kenu Szövetség szervezte annak az ünnepségnek a keretén belül, amellyel Magyarország búcsúzott az EU-elnökségtől.

„Szerencsére olyan menedzserem van, aki tisztába van az én értékrendemmel is, és tudja mik azok a dolgok, amelyekhez szívesen adom a nevem. Volt olyan eset, hogy előre figyelmeztetett, nem biztos, hogy jó, ha benne leszek, és később neki lett igaza” – mondta Kovács.

Azokat az embereket pedig nagyon nem szereti, akik csak a „nevét akarják”, és az ő sikereinek fényében akarnak népszerűségre és anyagi haszonra szert tenni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr553035701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása