MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin új autóval mehet a vb-re

2011.07.28. 23:18 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Kovács Katalin és a Seat az elmúlt héten megújította együttműködési szerződését. Ennek köszönhetően az autós cég egy Seat Leon Copa típusú autót bocsátott a kétszeres olimpiai bajnok rendelkezésére, melyet 2012. december 31-ig használhat.

A Seat 2005-ben kezdte meg együttműködését Kovács Katalinnal, az egyik legsikeresebb magyar sportolóval. A mostani megállapodás értelmében a versenyző egy fehér színű, 105 lóerős, 1,2 literes, TSI-motorral felszerelt Leont vett át.

Az autó az együttműködést jelképező egyedi dekorációval rendelkezik. Az oldalán egy kajaklapát látható, melynek két végén a cég és a csinos kajakos neve szerepel, míg középen a „Nyerő párost alkotunk” szlogen látható.

„A Seat évekig támogatott, de a gazdasági válság idején – több más szponzorációval együtt – az ő támogatásuk is megszűnt. Már akkor megígérték, ha helyre áll a rend, folytatjuk az együttműködést” – mondta az augusztus 17-21-i szegedi MOL Kajak-Kenu Világbajnokságra készülő klasszis.

Kovács elmondta, örül, hogy sikerült a cégnek ismét olyan helyzetbe kerülni, hogy segítheti őt. Azt pedig kifejezetten nagyra becsüli, hogy a támogatás nem csak az olimpiáig, hanem 2012 végéig szól.

„Többnyire nyugodtan szoktam vezetni, de néha rám jön, hogy olyan jó érzés, ha szalad alattam az autó. Na persze ez nem lakott területen szokott előfordulni, és azért nagyon figyelek, nehogy bajt okozzak se nekem, se másoknak” – mondta nevetve a huszonkilencszeres világbajnok.

Az idei vb-n négy számban is rajthoz álló kajakos elmondta, midig beköti magát és telefonáláshoz is headsettet használ. Egyébként autófüggő, hiszen rengeteg időt tölt az aktuális autójában, éppen ezért szinte mindig tele van a csomagtartója.

„Mindennek benne kell lennie, hiszen rengeteget vagyunk edzőtáborban. Így mindig van benne 2-3 pár papucs, cipő, számtalan ruha. Néha olyan, mint egy gardrób” – mondta Kovács, aki azt is elárulta, nő létére nem okoz neki különösebb gondot egy kerékcsere sem.

Alig egy hónapja egy elhagyatott kis utcában kapott defektet, és mivel senki nem segített neki – többen inkább kikerülték az egyedül autót szerelő nőt -, így magának kellett kicserélnie, hogy továbbmehessen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr183108601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása