MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin szépségével is nyerni tud

2012.06.04. 15:50 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Kovács Katalinról mindenki tudja, hogy fantasztikus sportteljesítmények vannak már eddig is a háta mögött. Ugyanakkor azzal is mindenki tisztában van, hogy az egyik legszebb magyar sportolónőről van szó.

Ezt jól bizonyítja, hogy a sportnapilap olimpiai szépségversenyében is sikerrel vette az első fordulót. A harmincegyszeres világbajnok (senkinek, semmilyen sportágban nincs ennyi) az olvasók szavazatai alapján, 61-39 arányban „győzte le” az egyébként roppant csinos úszót, Mutina Ágnest.

„Szerintem az a szép, aki nem csak külsőre van rendben, hanem belsőleg is. Ebben nagyon fontos szerepet játszik a lélek, a kiegyensúlyozottság és a harmónia. Én jelenleg nagyon jól érzem magam a bőrömben, számomra most minden szép, jó és kerek” – mondta korábban arra a kérdésünkre, mit jelent számára a szépség.

Sokak szerint a kétszeres olimpiai bajnok szépsége abban rejlik, hogy az életben egyébként roppant határozott és céltudatos sportoló, kislányos bájjal rendelkezik.

Egyébként sem áll távol tőle a szépségipar, hiszen 2008-ban az egyik vezető kozmetikai cég is reklámarcának választotta, és gyönyörű fotókon népszerűsíti a kedvelt márka katalógusoldalain a brandet, és részt vesz a kozmetikai cég emlőrák elleni kampányában is.

Korábban többször elmondta, mivel gyerekkora óta kajakozik, a felsőteste, a karjai erősebbek, mint általában a nőké. Amikor még fiatalabb volt, ez nagyon zavarta, de most már egyáltalán nem izgatja

Mint minden nő, természetesen ő sincs teljes mértékben megelégedve a külsejével, de elfogadja magát olyannak, amilyen. Korábban elismerte, legelégedettebb a lábaival, melyek nem annyira izmosak, mint a felsőteste, mert a kajakozásnál nincsenek kitéve akkora megterhelésnek.

Nem is elsősorban szépsége, sokkal inkább egészsége érdekében roppant fontosnak tartja az egészséges táplálkozást. Ahogy fogalmazott, nagyon odafigyel, hogy jó időben jó üzemanyagot vigyen a szervezetébe.

Nem szokott drasztikus, önsanyargató diétákat tartani, de nagyon odafigyel, hogy rendszeresen és jó minőségű ételeket egyen. Nem hagy ki semmit az étkezéséből, csak próbálja mindennek az egészséges változatát fogyasztani.

Emellett az egyik legfontosabb számára, hogy mozogjon, hiszen saját bevallása szerint megőrül, ha néhány nap pihenés után nem csinálhat valamit. Ha éppen laza hete van, akkor is 2-3 nap után önszorgalomból elmegy futni, hiszen ez nem csak fizikailag, hanem szellemileg is, mert teljesen kikapcsolja.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr274564854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása