MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin a pihenése alatt is vízen lesz

2013.09.22. 17:00 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

1008kovacskatalin00023_nagy_jpg.JPGKovács Katalin számára a szeptember elején megrendezett országos bajnoksággal véget ért az idei versenyszezon. Az a szezon, amelyik igen hosszúra sikerült. Május elején Szegeden Világkupa, majd a hónap végén ugyanott az Európa-és Világbajnoki válogatón kellett bizonyítani.  Június közepén az Európa-bajnokság, júliusban az újabb válogató, majd augusztus végén a duisburgi világbajnokság következett a sorban és ezt zárta az országos bajnokság.

Ilyen nyár mellett természetesen esélye sem volt nyaralni a háromszoros olimpiai bajnoknak. Mint korábban elmondta, nem is terveztek komolyabb nyaralást, hiszen a télen szeretne elutazni, hogy megvalósítsa egy korábbi álmát.

"Valóban nem akartam, elmenni sehova, de úgy alakult, hogy mégis sikerült elmennünk Olaszországba. Október elején egy hétre megyünk, és szerencsére tud jönni az egész család” – mondta a harmincegyszeres világbajnok.

A Honvéd klasszisa elárulta, Nápoly magasságába utaznak, és egy hajóval fogják körbejárni a környéket. Mint a csinos sportoló viccesen elmondta, többször nyaralt már hajón, és úgy tűnik, most sem tud elszakadni a víztől.

„Bízom benne, hogy jó idő lesz, sokat tudok majd pihenni, és szép helyeket látunk majd” – mondta Kovács, aki elárulta, aktív nyaralónak számít, nem tud egy helyben ülni, a nyaralás alatt is mindig csinálni akar valamit. Ennek megfelelően az volt ez első, hogy megnézte milyen sportolási lehetőségek vannak a hajón.

Az elmúlt években hozzászokott, hogy nem tud elmenni nyáron nyaralni, de akadt olyan szezon – igaz nagyon ritkán -, amikor annyira szét voltak szórva a versenyek, hogy sikerült a nyáron egy-két hetet nyaralással töltenie.

„Soha nem szoktam előre eltervezni, hogy mit csinálok egy-egy nyaralás során. Leginkább csak 1-2 napra előre tervezek, hiszen a legtöbb program időjárás függő” – mondta kovács, aki már korábban elárulta, hogy a versenyekhez hasonlóan, a nyaralása során is „napelemmel működik”, tehát fontos számára a jó idő.

Nincs számára kedvenc nyaralás, úgy gondolja egy nyaralás során három fontos szempont van. Az ember olyan helyen legyen, amit szeret, süssön a nap és legalább ilyen fontos, hogy jó társaság vegye körül.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr185528458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása