MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin új kedvencei a mini pingvinek

2014.01.20. 17:24 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

kovácskozákpáros.jpegKovács Katalin egészen a föld másik oldalára „menekült” a magyarországi télből, ami napjainkban inkább tavasz. A háromszoros olimpiai bajnokot két cél motiválta, először is, hogy találkozzon Malajziában dolgozó nővérével és annak családjával, valamint már régóta szeretett volna eljutni egy Grand Slam teniszversenyre, hogy élőben lássa kedvencét a szerb Novak Djokovicsot.

A világranglistán jelenleg második helyen álló klasszis régóta Kovács kedvence, játéka mellett stílusát és humorát is kedveli. Az utazást már régebb óta tervezték, és bízik benne, hogy a minél tovább jut az Australian Openen. Erre van is esélye, hiszen eddig négyszer – többek között az elmúlt három évben - nyerte meg az év első GS-tornáját.

Kovács karácsony előtt jelentette be, hogy júniusra várja első gyermekét, de mivel az utazás már korábban be volt tervezve, ez az örömteli állapot sem változtatott szándékain. Mint korábban elmondta, a babavárásban az első és az utolsó három hónap a legnehezebb, de mivel ő most épp félidőben van, nincsenek rosszullétei és az orvosával is egyeztetett, bátran nekivágott az útnak. 

„Nagyon örülök, hogy eljöttünk, minden a legnagyobb rendben. Az egyedüli, ami kissé elviselhetetlen, az a negyven fokos hőség. Melbourne gyönyörű, de emellett is szépséges helyeken jártunk” – mondta érdeklődésünkre már Ausztráliából a harmincegyszeres világbajnok.

Mint elmondta, nagyon nagy hatást gyakorolt rá a tengerek élővilágát bemutató Sea Life Centres melbourne-i akváriuma, ahol közelről láthatott eddig számára ismeretlen tengeri élőlényeket.

„Ellátogattunk a Phillipe Szigetekre is, ami szintén csodálatos volt. Az egész lenyűgöző volt, de a „mini” pingvinek voltak a legaranyosabbak. A sok állat után most már várom, hogy kijussak egy meccsre is és lássam a „drága” Djkovicsot” – mondta nevetve Kati.

Az utazás mellett az is roppant boldoggá tette, hogy elkezdett gömbölyödni a hasa. Azonban ismerve a munkához való viszonyát, minden bizonnyal a szülés után nem sokkal ismét bombaformában láthatjuk őt viszont. Minden bizonnyal edzés közben, egy kajakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr385772211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása