MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin családi olimpiát rendezett karácsonykor

2013.01.06. 11:55 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

kép 006.jpgKovács Katalin remek évet zárhatott 2012-ben, hiszen Európa-bajnoki és olimpiai bajnoki címet szerzett. Mint elmondta, egyetlen csalódása, hogy Londonban nem sikerült a női páros olimpiai bajnoki címét megvédenie, de kárpótolta őt a női négyessel aratott fantasztikus siker. Így nem meglepő, hogy már nagyon várta a karácsonyt és az ünnepeket.

„Nagyon jól teltek az ünnepek, melyek nagy részét a családdal töltöttem. Minden amit elterveztem, mintegy 98 százalékig tökéletesre hoztam. Az egyetlen hibapontot az jelentette, hogy az új sütőmet még nem egészen ismerem, és a grillezésnél kicsit túlzásba estem, így a karácsonyi kacsacomb jobban megpirult a kelleténél” – avatott be a „legkellemetlenebb” karácsonyi élményébe, a háromszoros olimpiai bajnok kajakos.

Elmondta, rengeteg szép és hasznos ajándékot kapott, és aminek nagyon örült, hogy szinte valamennyi meglepetés volt a számára. Családjukban az elmúlt években az a bevet szokás, hogy mindenkinek megpróbálnak testreszabott ajándékot készíteni, vagy kitalálni.

„Amiket én adtam azoknak is nagyon örültek, nem is gondoltam, hogy ennyire kreatív vagyok” – mondta nevetve a harmincegyszeres világbajnok.

„Az ünnepek egyik legnagyobb élménye az volt számára, amikor családi olimpiát rendeztek. Reggel kilenckor ergométeres edzéssel kezdtünk, majd asztalitenisz, squash és bowling volt a programban. Tizenöten voltunk, és szerencsére mindenki komolyan vette a versenyeket” – mondta az olimpia kitalálója, aki elismerte, mint házigazda nem lett helyezett, de valamennyi résztvevő kapott kisebb ajándékokat.

Az újévet az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan édesanyjánál köszöntötte. Ez korábban is így volt, de eddig mindig továbbmentek onnan, és az elmúlt években soha nem sikerült valami túl jól a szilvesztere.

„Korábban többször megfogadtam, hogy a koccintás után nem megyünk sehova, de mindig rávettek, és nem sikerültek túl jól azok az esték. Ezúttal azonban nem mentünk sehova, maradtunk anyuéknál és nagyon jól éreztük magunkat” – mondta a csinos sportoló, aki nem felejtette el megjegyezni, hogy újév napján sok lencsét evett, így bízik benne, hogy idén is szerencséje lesz.

Az ünnepek után három hét kemény munka vár rá, mint elmondta ez az évnek az egyik legkeményebb időszaka a felkészülés szempontjából. „Kőkeményen belecsapunk a munkába, és bármilyen furcsán hangzik, már nagyon várom. A továbbiakban valamikor edzőtáborba is megyünk, de azt még nem tudom, hogy hova” – mondta az elkövetkezendő hetek, hónapok programjáról. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr465000426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása