MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin: Ha nekem jól esett a kajakozás, akkor Lucának is

2014.03.23. 14:50 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

kovacskatalin_vagott_mob.hu.jpgA háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin június elejére várja első gyermekét. A csinos kajakos áldott állapotában sem állt le a mozgással, hiszen rendszeresen jár edzésre, de természetesen napjainkban nem úgy készül, mint tette azt évekig az év mostani szakaszában.

A múlt héten részt vett a MOL Tehetséggondozásért Díjak átadásán, ahol elárulta, a hét végén „elviszi” kislányát kajakozni egy körre.  Ugyan ősszel már eveztek „együtt”, de akkor még nem tudta, hogy más állapotban van, így nem véletlenül várta nagyon a mostani alkalmat.

„Csodálatos volt a pénteki napsütésben kajakozni. Terveinktől eltérően a nagy Dunán eveztünk, felfelé tükör vízen, míg lefelé ugyanez nem volt elmondható. Ennek ellenére nagyon jól esett az evezés. Úgy gondolom, ha nekem ilyen jól esett, Lucának sem esett másként” – mondta az egyébként is mindig mosolygós, de mostanában talán még boldogabb kismama. 

Elárulta, annyira jól esett számára a kajakozás, hogy a hét második felében a kis Dunát is megmutatta Lucának. Mivel köztudott róla, hogy a kajakozás örök szerelem számára, így felmerülhet a kérdés, hogy a szülés után mikor szállhat hajóba ismét.

„Azt majd érzem, hogy szabad, vagy nem szabad, hogy fogok én alakulni a szülés után. Nem tudom még, hogy miként lesz, de az biztos, hogy nagyon sokat agyalunk a jövőn” – mondta Kovács. Hozzátette, mivel szeretné folytatni, de a sportágában Szegedről, vagy Szolnokról szól a nyár, így valamelyik mellett, le kellene tennie a voksát.

Már olyan dolgokról is beszélgettünk, agyaltunk, hogy esetleg arra az időre esetleg leköltözni, de egyelőre még csak gondolatban. Jönnek a kérdések és az újabb gondolatok, de azért ott még nem tartunk, hogy felhívtam egy ingatlanost. Egyelőre Luca a legfontosabb, minden más csak utána jön” – mondta mosolyogva a harmincegyszeres világbajnok.

Ugyanakkor áldott állapotában is szívesen vesz részt számára is fontosnak tartott eseményeken, mint tette azt múlt héten a MOL Tehetséggondozásért Díjak átadásán, vagy éppen a hét elején a Magyar Olimpiai Bizottság ünnepségén, ahol a Nők Sportjáért, illetve a MOB Médiadíjainak átadásán segédkezett.

(Fotó:mob.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr135875082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása