MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin Németországban ünnepli a névnapját

2010.12.02. 19:30 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

A 29-szeres világbajnok családi körben, bulizás nélkül ünnepel. Egyébként is a kisebb, szolidabb bulik híve, így szilveszterre sem tervez semmi különlegeset. Viszont a karácsonyi ajándékokat már szinte mindenkinek megvette.
 
Kovács Katalin csütörtökön ünnepelte a névnapját, de az igazi ünneplést a hétvégén tartja, a testvérénél Németországban, családi körben. Ezúttal azonban nem csak őt ünneplik, hiszen az elmúlt időszakban több családi ünnep is elmaradt, így édesanyja és a testvére születésnapját is most tartják.

A 29-szeres világbajnok egyébként is szívesen tölti családi körben az ilyen ünnepeket, a névnapját pedig azért szereti, mert ez minden évben van, nem úgy, mint a születésnapja. Kovács Katalin ugyan is február 29-én született, így hivatalosan csak „négyévente van születésnapja”.

A Regensburgban tartandó ünnepen az egész család együtt lesz, de jövő héten már folytatódik a felkészülés a következő szezonra, melynek fő eseménye a szegedi világbajnokság lesz, amely egyben kvalifikációs verseny is a 2012-es olimpiára.

„Nem tudom, mit kapok a családtól, de nem számítok semmilyen nagyobb dologra, a kis apróságoknak is tudok örülni. Egyébként is már az nagy öröm, hogy végre együtt lesz a család” – mondta a kétszeres olimpiai bajnok, aki a nagy megszervezett ünnepeket nem szereti, inkább a spontán ünnepségeket, bulikat tartja többre. Ezeket is többnyire a családdal, vagy a szűkebb baráti körével.

A karácsonyt szintén a családdal tölti, és mint elmondta, az ajándékvásárlással szinte teljesen kész van, már csak pár apróbb dolgot kell megvennie. A szilveszter ugyanakkor nem szereti, sokakhoz hasonlóan nem rajong az olyan ünnepekért, amikor „kötelező” bulizni és jókedvűnek lenni.

Idén lehet, hogy - a tavalyi évhez hasonlóan - ezt is Németországban ünnepli, még nem döntötte el, de bárhol lesz, biztos nem az utcán, pezsgőt locsolva köszönti az újévet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr572489072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása