MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin rossz időben és betegen is edzett

2011.03.17. 19:39 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Kovács Katalin három hetet töltött Törökországban. Ezúttal nem nyaralt Antalyában, hanem kemény edzőtáborozáson vett részt. Bár már korábban is elmondta, szeret edzeni, ezúttal nem voltak túl jó élményei, amiről elsősorban az időjárás tehet.

„Nem ott folytattuk a munkát ahol tavaly abbahagytuk, elsősorban az időjárás miatt. Az első héten szinte végig esett az eső, majd pár nap jó idő után megint elromlott. Annyira, hogy több olyan nap is volt, amikor nem tudtunk vízre szállni. Helyette maradt az edzőtermi edzés” – összegezte a három hetet a kétszeres olimpiai bajnok.

A népszerű sportoló úgy érzi így is eredményes munkát végeztek, de jobban örült volna, ha több „vizes edzés” szerepel a programban. Pihenésre azonban nem sok idő van, hiszen pár nap itthonlét után, a hétvégén már utaznak is vissza újabb három hétre.

A 29-szeres világbajnok egyébként az első edzőtáborozás alatt ünnepelte születésnapját, de mint elmondta nem volt nagy bulizás.

„Az igaz, hogy egy bárban köszöntöttek fel, de mivel edzések között voltunk, szinte mindenki csak forró csokit ivott. A lányoktól egy angol bulldog formájú medaliont kaptam, mert tudják, hogy az a kedvenc kutyám” – mondta a csinos kajakos, aki azt is elárulta, hogy nem nagyon szereti, ha ünneplik őt.

A legviccesebb azonban páros társa Janics Natasa volt, aki – ahogy a versenyeken szokta – mindenkit megelőzve már a születésnapja előtt két nappal felköszöntötte őt.

Kovács elmondta, jó volt erre a kis időre is hazajönni, és találkozni a családdal barátokkal. Ez főleg annak fényében érthető, hogy az utolsó napokban valamilyen vírus megtámadta őt és kisebb gyomorproblémái miatt nem tudott teljes értékű edzésmunkát végezni.

Aki ismeri Kovácsot, az tudja jól, hogy ha ki kell hagynia egy edzést, az sokkal jobban bosszantja, mint ha rossz idő miatt csak kondizhat kajakozás helyett. Főleg annak tükrében, hogy a mostani alapozás nagyban befolyásolhatja az egész éves programját, melynek fő helyén az augusztusi szegedi világbajnokság szerepel.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr152748259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása