MOL csapat Kajak Blog

Megműtötték Kovács Katalint

2011.08.25. 12:08 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Kovács Katalin a múlt hétvégi MOL kajak-kenu világbajnokságon két aranyérmet szerzett. Ezzel 31-re növelte világbajnoki elsőségei számát, ennyi senkinek semmilyen sportágban nincs.

Sokáig azonban nem ünnepelhetett a csinos kajakos, mert három nappal utolsó világbajnoki címe megszerzése után megműtötték a lábát.

„Az egész tavasszal kezdődött, amikor egy izom betokosodott, és elkezdte nyomni a csontot a lábamon. Később meg is dagadt, de a világbajnokság előtt nem akartam vele semmit csinálni, most azonban megműtettem – mondta Kovács.

A műtét háromnegyed órás volt, a kétszeres olimpiai bajnokot nem altatták, ahogy ő mondja valami „kábító dolgot” kapott, úgy érezte, hogy ébren van, de mégsem emlékszik magára a műtétre. 

„Amikor kicsit magamhoz tértem, kicsit fájt, de kaptam fájdalomcsillapítót, azóta semmi gond nem volt vele. Most egy pár napig pihentetnem kell, így nem is edzem, de a londoni előolimpiára rendben leszek” – nyugtatta meg az érte aggódókat. 

Ugyanakkor kiemelte, hogy a Sportkórházban nagyon kedvesek voltak vele, és ezúton is szeretné megköszönni mindenkinek – elsősorban a műtétet végző Dr. Tomán Józsefnek - azt a kiemelt figyelmességet, amit irányába tanúsítottak. 

Kovács a sikeres műtét hatására úgy döntött, mindent megnézet magán, amivel az elmúlt időben kisebb-nagyobb gondja volt. Így megvizsgáltatja a fülét, mert az elmúlt időben többször is úgy érezte, mint ha víz ment volna bele és eldugult. 

Emellett szintén megnézeti a bal vállát is, amelyet már a világbajnokság alatt is leragasztott. Véleménye szerint a szalagok kilazultak és ezért egyes mozdulatoknál fáj. A vizsgálatokat azért akarja most megcsináltatni, hogy jövőre az olimpiai felkészülésnek száz százalékos állapotban tudjon nekiállni.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr993179056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása