MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin élete koncertje után nyert két újabb bajnoki aranyat

2013.09.14. 18:00 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

kati_natasa_london.jpgA kajakos Szabó Gabriella hat aranyéremmel zárta a Szolnokon rendezett kajak-kenu országos bajnokságot. Ennek egyharmadát Kovács Katalin párjaként szerezte 500 illetve 200 méter párosban. Kovács Katalin nem is indult más számban, így elmondhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtott.

„Csak szombatra értem le, mert pénteken, egy szponzorációs rendezvényen kellett részt vennem Mátraházán. Sokszor van az, hogy a hátam közepére nem kívánok ilyen eseményt, de az esetek 80-90 százalékában pozitív élménnyel távozom, Többször volt már olyan, hogy bulizni sem volt kedvem aztán utána nagyon jól éreztem magam. Sokszor csalódok kellemesen, és így történt most is” – mondta a 31-szeres világbajnok.

A rendezvényen fellépett Havasi Balázs zongoraművész, aki olyan előadást tartott, amely teljesen elbűvölte a népszerű kajakost. „40 perces volt a koncert, és nagyon örülök, hogy ott lehettem. Olyan szinten lenyűgözött, hogy nem tudok mást, csak pozitívan nyilatkozni róla. Életem egyik legnagyszerűbb koncertje volt. Már ott tartok, három napja csak őt hallgatom otthon vagy a kocsiban éppen” – mondta Kovács. 

Elárulta, annyira a művész hatása alá került, már most visszaszámolja a napokat a decemberi Budapest Papp László Sportarénában esedékes koncertig. Kovácsot nagyon megfogta a komolyzene és a populáris vonal találkozása. Mint elmondta, nem egy nagy komolyzene rajongó, de amit a zongorista ötvöz, az nagyon tetszik neki.

Kovács elmondta, az esti koncert után szombat reggel hét órakor indultak és kilenckor már Szolnokon voltak, hogy részt vegyen a bajnokságon. Itt csak a fent említett két számban indult, és mindkettőt megnyerte.

A hétvége másik meghatározó élménye volt számára a US Open férfi egyes döntője, melyben a jelenkor két legjobb teniszezője a spanyol Rafael Nadal illetve a szerb Novak Djokovics csapott össze.

„Fantasztikus meccs volt és nagyon tetszett utána a világelső, ám ezúttal vesztes Djokovics nyilatkozata. Elmondta, hogy ő a világelső és az ilyen vereségek után is tudja, ezekből hogyan lehet felállni. Van benne kisebbfajta keserűség, hiszen úgy érezte ő irányítja a játékot, mégsem nyert. Kikapott, mégis pozitív volt, nem hatalmasodott el rajta a keserűség, a bánat, inkább amolyan lelkesítő beszéd volt” – mondta Kovács arról, miért is a szerb a kedvenc sportolója. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr15513079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása