MOL csapat Kajak Blog

Kozák Danuta: Sajnálom, hogy csak egy napig tart a születésnapom

2014.01.20. 15:42 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

kozak_valogato2_2013.jpgKozák Danuta január 11-én ünnepelte a születésnapját. Hogy hányadikat, azt nem áruljuk el, hiszen egy fiatal nőről van szó, de életkora alapján még legalább 2-3 olimpiai szereplés benne van, ami eddigi eredményeit figyelem be véve akár 4-5 olimpiai aranyérmet is jelenthetnek.

„Nagyon jól telt a születésnapom.  Idén a bátyám is részt vett a családi ünnepen, ami már nagyon régen nem történt meg. Anyukám Sacher tortát sütött nekem, ami nagyon finomra sikeredett” – mondta Danuta arról, mik okozták neki a legnagyobb örömöt az idei születésnapján

Ajándékba színházjegyet kapott, így este már a Thália színházban nézték az Ördöglakat című darabot. Danutának nagyon tetszett a Gálvölgyi János főszereplésével készült előadás, de mint elmondta, a szórakoztató darab mellett az is vicces volt, hogy rengeteg régi ismerőssel futott össze a színházban, így a kellemes meglepetések sem maradtak el aznap.

„Kiemelkedően emlékezetes, vagy kirívó születésnapom nem volt, de nem unatkoztam egyiken sem hiszen, ilyenkor szeretteim mindig kedvemben járnak, és ilyenkor igazán sajnálom, hogy csak egy napig tart ez nap” – mondta a kétszeres olimpiai bajnok arról, miért is kezdődik számára jól minden év.

Az ünneplés azonban nem tarthat sokáig, hiszen a hétköznapokon már a téli alapozás vár az Újpest klasszisára. Kell is az erőnlét, hiszen hosszú szezon elé néz, és őt ismerve minenhol bizonyítani szeretné klasszisát.

Júliusban, Brandenburgban Európa-bajnokság, alig négy héttel később augusztus 6. és 10. között a Moszkvában világbajnokság vár rá, és természetesen az ezekhez tartozó hazai válogatók, amik önmagukban is felérnek egy-egy világbajnoki döntővel.

Danuta a hazai felkészülés után előreláthatólag márciusban Portugáliába utazik edzőtáborba. Mint korábban elmondta, ez még nem biztos, de a terveikben szerepel egy külföldi edzőtábor, melynek azonban egyelőre még az időtartama is kérdéses. Egy biztos, tavaly Olaszországban edzőtáborozott és a világbajnokságról három aranyéremmel tért haza. Idén messzebb megy, de valószínűleg ennyivel idén is „beérné”. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr475772206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása