MOL csapat Kajak Blog

Kovács Katalin a hétvégén Janics Natasa babájával lazít

2011.10.08. 06:28 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Kovács Katalin jelenleg Dunavarsányban tölti hétköznapjait, ahol a többi kajakoshoz hasonlóan edzőtáborban vesz részt. Kovács a nyár folyamán három Európa-bajnoki és két világbajnoki címet szerzett, túl van egy kellemes nyaraláson, így sikerekkel telve és kipihenten vághatott bele az olimpiai felkészülésbe. 

„Jelenleg roppant fáradtnak érzem magam és izomlázam van szinte mindenhol. Pedig ezek még a nyugisebb napok, hiszen jelenleg csak napi egy hosszabb edzésünk van. Szerencsére még jó idő volt, így elég sok időt tölthettünk a vízen is” – mondta a kétszeres olimpiai bajnok. 

A tervek szerint a következő hetet a Balatonon töltötték volna edzőtáborban, de ez csúszik egy hetet. A csinos sportoló nem is bánja, mert így legalább már jó edzettségi állapotban vetheti bele magát a komolyabb munkába. 

Kovács a hétvégét Janics Natasánál tölti, meglátogatja a háromszoros olimpiai bajnokot. Annak ellenére, hogy jó barátnők, ezúttal egy „másik hölgy”, Janics alig egyhónapos kislánya Milana lesz a találkozás főszereplője. Kovács most fogja először látni a babát, és mint mondta, már nagyon várja a találkozást. 

„Örülök, hogy Nati elkezdte az edzéseket a szülés után. Szerintem hamar formába hozza magát, de ez szerintem emberfüggő, hogy szülés után ki, milyen hamar rázódik vissza a munkába” – mondta korábbi páros társáról. 

A harmincegyszeres világbajnok szerint Jenicsban benne van a jó értelembe vett egoizmus, ami az élsportban kell. „Natasa többnyire eléri amit akar, és ez most sem lesz másképp” – mondta Kovács.   

Az örömteli dolgok mellett azonban néhány nehézséggel is meg kell küzdenie a felkészülés során. Korábbi klubja az MTK a sokadik határidőt sem tartotta be, így a klub kajakosai és kenusai változatlanul nem kapták meg fizetésüket. 

Vannak köztük olyanok, akik ebben az évben egyetlen forintot sem kaptak, júniusban még csak a tavalyi járandóságukat utalták át. (Ilyen többek között a szegedi MOL kajak-kenu világbajnokságon, 500 méteren aranyérmet nyert Tóth Dávid-Kulifai Tamás férfi kajak páros.)

„Velem szemben is jelentős hátraléka van a klubnak. Szeptemberben ugyan kaptam egy részt a tartozásból, de még így is az egész összeg egyharmadával adósak felém. Ez már az utolsó utáni határidő volt, de bízom benne hamarosan rendeződik a helyzet” – mondta Kovács, aki szerényen elhallgatta, hogy előző klubját csak az ő jóindulata mentette meg egy komolyabb pereskedéstől.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kajak.blog.hu/api/trackback/id/tr613284964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása